Kotimaiset ja laadukkaat mönkijän peräkärryt Ultrateciltä

Meiltä saat mönkijän peräkärryt ja tarvikkeet niin koti- kuin ammattikäyttöön. Valikoimastamme löydät niin kippaavat peräkärryt kuin täysin hydrauliikalla pelittävät kärryt pientraktorin tai mönkijän perään. Kaikki peräkärrymme on suunniteltu yhteensopiviksi ja voit aina täydentää valitsemaasi tuotetta haluamillasi lisävarusteilla. Sinun tehtäväksesi jää päättää mitä haluat kärrätä, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

näin valitset sinulle sopivimman kärryn

Opas mönkijän peräkärryn valintaan

Valitsemalla ultratecin varmistat, että puuhastelu ei jää kärryistä kiinni

Haluatko kippaavan peräkärryn maansiirtotöihin? Vai telikärryn mönkijän perään, että tavaroiden kuljettaminen olisi helpompaa? Tosi metsureille meiltä löytyy tietenkin tukkikärryt vaijerinostimella tai ilman. Mökkeilijän vakiovarusteisiin kuuluu myös Mökkikärry polttopuiden kuljettamiseen!

Muistathan, että valitsit minkä tahansa Ultratec-kärryn, pystyt lisävarusteiden avulla valjastamaan sen aina tarpeisiisi soveltuvaksi, sillä kaikki tuotteemme sopivat aina yhteen! Et voi siis mennä vikaan kärryjemme avulla. Kaikki tuotteet on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa.

Peräkärryt maansiirtotöihin

Tutustu valikoimaan

Mönkijän peräkärryt metsätöihin

Tutustu valikoimaan