Kotimaiset ja hyvät mönkijän peräkärryt Ultrateciltä

Meiltä löydät hyvät ja kotimaiset mönkijän peräkärryt ja tarvikkeet niin koti- kuin ammattikäyttöön. Valikoimastamme löydät niin kippaavat peräkärryt kuin täysin hydrauliikalla pelittävät kärryt pientraktorin tai mönkijän perään. Kaikki peräkärrymme on suunniteltu yhteensopiviksi ja voit aina täydentää valitsemaasi tuotetta haluamillasi lisävarusteilla. Sinun tehtäväsi on vain päättää mitä haluat kärrätä, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

Haluatko kippaavan peräkärryn maansiirtotöihin? Vai telikärryn mönkijän perään, että tavaroiden kuljettaminen olisi helpompaa? Tosi metsureille meiltä löytyy tietenkin tukkikärryt vaijerinostimella tai ilman. Mökkeilijän vakiovarusteisiin kuuluu myös Mökkikärry polttopuiden kuljettamiseen! Tutustu valikoimaamme lisää ja täydennä mönkijääsi unelmiesi lisävarusteilla. Kaikki tuotteemme on suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa.

Tutustu lisää valikoimaamme!

Mönkijän peräkärryt metsätöihin

Metsätöihin suunnitellut mönkijän peräkärryt ja lisävarusteet helpottavat puutavaran keruuta ja kuljetusta. Jokainen tuote on suunniteltu, testattu ja valmistettu täyttämään myös ammattilaisten tarpeet. Tutustu valikoimaan lisää ja löydä sisäinen metsurisi!

Mönkijän peräkärryt metsätöihin

Mönkijän peräkärryt maansiirtotöihin

Mönkijän ja pientraktorin peräkärryt sekä lisävarusteet, joiden avulla maansiirtotyöt onnistuvat helposti niin kotipihassa kuin mökilläkin! Kärrymme kuljettavat vaivattomasti jopa 1500 kg kuormia. Ultratecin kärryt takaavat sen, että löydät pihalta aina kivaa uutta tekemistä. Mitä vielä voisin kärrätä? Tutustu tuotteisiin lisää nyt!

Hanki oma kärrysi maansiirtotöihin

Mönkijän peräkärryt ja tarvikkeet vapaa-aikaan

Vuoden polttopuut saunan lämmitykseen yhdellä kuormalla Mökkikärryn avulla? Tai kenties retkelle koko perheen voimin? Vai oletko aina haaveillut omasta Saunakärrystä? Tee vapaa-ajastasi nautinnollisempaa ja tutustu tuotteisiimme, jotka ovat suunniteltu monipuoliseen harrastamiseen.

Nosta vapaa-aikasi uudelle tasolle